Tandkristal
Informatie over tandkristal.
Wil jij een extra stralende lach? Dat kan! Je kunt nu pijnloos op één of meerdere van je tanden een prachtige tandkristal laten plaatsen bij Beauty By Desi..

Met zo'n kristal op je tand wil je zeker je lach (en je kristal) wel laten zien aan de wereld.

Het plaatsen van een tandkristal is veilig, pijnloos en zonder boren wordt het bevestigd, zoals de orthodontist een beugel plaatst. Met de dental etching gel is er een betere kwaliteit hechting.
De uithardingslamp in combinatie met de speciaal gepatenteerde lijm zorgt voor deze optimale hechting bent u er zeker van dat het tandjuweel tot wel enkele jaren blijft zitten.

Tandkristal verwijderen?

En wilt u het tandsieraad verwijderd hebben, dan kan deze er zonder schade gewoon weer af. Verwijderen is geen probleem en levert geen schade aan het oppervlakte. Eventuele lijmresten zijn makkelijk te verwijderen.
Hoe lang blijft een Tandkristal zitten?
De duur van het vast blijven zitten van een Tandkristal.
De periode dat een tandkristal zal blijven zitten, is voor het grootste deel afhankelijk van de wijze waarop u er zelf mee omgaat. Hierbij speelt de structuur van de tand ook een rol. Wij geven 1 week garantie aan klanten, omdat we kwaliteit leveren. Maar hij kan enkele jaren blijven zitten
Kort samengevat over tandkristal.
De behandeling is onschadelijk voor de tanden, het tandvlees, binnenkant van de mond en de algehele gezondheid. Een tandkristal is bestand tegen eten en drinken en ook tandenpoetsen is geen enkel probleem. Het laten zetten van een tandkristal is geheel pijnloos en risicovrij. De tandkristal wordt aangebracht met een speciale, gepatenteerde en erkende, lijm uit de tandheelkunde die ook door de tandarts gebruikt wordt. Deze lijm is onschadelijk voor de tanden, het glazuur en uw gezondheid, is transparant en daardoor nauwelijks zichtbaar. De lijm werkt tevens als een sealer voor de tand, dit houdt in dat er na uitharding geen bacteriën onder het kristal kunnen komen waardoor er dus geen gaatjes onder het kristal kunnen ontstaan.
Na plaatsing van het tandkristal mag u de eerste 2 uur niet eten of drinken .
About
Aanbieding
Momenteel geen aanbieding.
Social Media
Contact
Email
Telefoon
Adres
Hunzestraat 2
9673 EB Winschoten
K.v.K.
82154694
Follow @ Facebook Beauty By Desi
© 2021 Copyright: https://www.beautybydesi.nl