Russian volume
Russian volume
Informatie over de Russian volume.
Het verschil tussen deze techniek en de One by One is dat er bij Russian Volume niet 1 wimperextension per wimper wordt geplaatst, maar handgemaakte waaiertjes van ultra fijne wimperextensions. Dit zorgt voor veel volume en een opvallende look.

3D Wimperextensions

Wimperextensions 3D, oftewel Russian Volume kan 2 tot max 6D zijn. Dit geeft aan uit hoeveel extensions de waaiertjes bestaan. Afhankelijk van de look die u wenst, maar ook afhankelijk van wat gezond is en bij uw wimpers past, beslist de stylist hoeveel D er gebruikt moet worden.
Techniek en verzorging.
Techniek en verzorging Russian volume.
Russian Volume techniek

Ondanks dat er meer extensions per wimper worden geplaatst, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper en voelt het niet zwaarder. Sterker nog; vaak voel je deze set nog minder dan de One by One omdat de extensions die worden gebruikt bij deze techniek veel fijner zijn en dus ook lichter op de wimpers. Deze wimpers zorgen voor een volle/dramatische look. Een aanrader als u van extra houdt!

De eerste 24 uur na de behandeling moeten de wimpers droog blijven, dit zorgt voor een optimale hechting van de lijm. Laat de extensions rond 2-3 weken opvullen. Zo blijft de set netjes, schoon en is belangrijk voor de gezondheid van uw wimpers.

Russian Volume verzorging

Om de wimpers en ogen makkelijk te reinigen wordt er aangeraden een Lash Foam aan te schaffen als u van plan bent om langere tijd wimperextensions te dragen. Dit zorgt voor een lange retentie van de lijm/wimpers, houdt de natuurlijke wimpers sterk en gezond en, is als make-up reiniger te gebruiken van bijvoorbeeld eyeliner/foundation bij de ogen en helpt irritaties/allerigische reacties op extensions te voorkomen.
About
Aanbieding
Momenteel geen aanbieding.
Social Media
Contact
Email
Telefoon
Adres
Hunzestraat 2
9673 EB Winschoten
K.v.K.
82154694
Follow @ Facebook Beauty By Desi
© 2021 Copyright: https://www.beautybydesi.nl