Micro needling
Informatie over Micro needling.
Microneedling is een behandling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.
De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.
Micro needling
Informatie over Micro needling.
De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat zichtbaar. Dit komt, omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageen vorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit.
De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de microneedling behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker.

Het advies vanuit ons is daarom ook om deze behandeling in kurvorm aan te gaan, zodat wij in een korte periode alles uit uw huid kunnen halen!

> Rimpels worden minder diep.
> Huidtoon egaliseren.
> Verstrakking/ versteviging van de huid, ook rond de ogen.
> Verminderen/ verhelderen van pigmentvlekken.
> Vermindering van couperose en rosacea.
> (Acné)littekens worden oppervlakkiger.
> Verfijning van grove Poriën.
> Een mooie gezonde glow.
> Striae.
About
Aanbieding
Momenteel geen aanbieding.
Social Media
Contact
Email
Telefoon
Adres
Hunzestraat 2
9673 EB Winschoten
K.v.K.
82154694
Follow @ Facebook Beauty By Desi
© 2021 Copyright: https://www.beautybydesi.nl