BB Glow by Desi
BB Glow
Informatie over BB Glow.
BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij we je gezicht een egale en stralend teint geven. Dit gebeurt o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur en foundation serums d.m.v. microneedling.

BB Glow bevordert de tint van jouw huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream 'semi permanent' jouw huid doen laten stralen.

Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgd. Dit serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose.

Veilig & ontspannend

Een bb glow behandeling doet niet zeer. We injecteren namelijk niets in jouw huid!
Het wordt juist als ontspannend, prettig en ontspannen ervaren.

Herhalen = verlengen

Indien je deze huid verbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar verbeteren. Dit komt omdat we d.m.v. het microneedling proces de aanmaak van collageen en elastine bevorderen.

Door de combinatie van microneedling en het dieper aanbrengen van diverse voedende serums, maakt je eigen huid nieuw collageen aan. Dit - i.c.m. de diverse huidverbeterende serums die worden 'ingebracht' zorgen voor die intense glow.
Kort gezegd: je eigen huid verbetert en dat zorgt voor die geweldige huid. Hoe vaker je het doet, hoe mooier je eigen huid wordt!
BB Glow
Informatie over BB Glow.
Kuur:
Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaalt in kuur verband.
Je komt dan 3 x binnen 2-3 maanden.

1 x behandeling: direct zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die een flinke oppepper en glow kan gebruiken.
3 x behandelen: langdurig resultaat (4+ maand) een glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde / oneffen of rode huid.

Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal.

Hoe lang je glow effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type.

Is BB Glow veilig?

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU.
Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing.
Afgezien van gevoelige huidtypes, zou je slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid de eerste 2-3 uren bij een gevoelige huid.

Word ik nog wel bruin van de zon?

Ja. De zon blijft haar werk doen, waardoor je ook nog steeds bruin wordt van de zon zelf.
Je moet de huid wel altijd goed blijven beschermen tegen de zon met een hoge zonnefactor. De eerste 3 dagen moet je zonlicht vermijden of een hoge factor (spf 50) gebruiken.
About
Aanbieding
Momenteel geen aanbieding.
Social Media
Contact
Email
Telefoon
Adres
Hunzestraat 2
9673 EB Winschoten
K.v.K.
82154694
Follow @ Facebook Beauty By Desi
© 2021 Copyright: https://www.beautybydesi.nl